Freegr.gr Forum

Ειδήσεις τεχνολογίας, ρεπορτάζ, σχόλια, παρουσιάσεις, gadgets, κινητά, συσκευές και χρήσιμοι οδηγοί.


  ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ SITE ΑΞΙΑΣ 476 ΕΥΡΩ!

  Admin
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 46
  Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2012

  ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ SITE ΑΞΙΑΣ 476 ΕΥΡΩ! Empty ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ SITE ΑΞΙΑΣ 476 ΕΥΡΩ!

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Δευ Μάης 21, 2012 1:50 am

  Λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει η SBZ Systems με το www.freegr.gr και κερδίστε ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ WEBSITE ΑΞΙΑΣ 476 ΕΥΡΩ για την επιχείρηση, το κατάστημα ή το προϊόν σας εντελώς δωρεάν!
  Η SBZ systems, μια εταιρία με εμπειρία στην κατασκευή ολοκληρωμένων δυναμικών ιστοσελίδων και εταιρικών ιστοτόπων, διενεργεί ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για τους επισκέπτες της σελίδας της, με δώρο ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ WEBSITE ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΥΧΕΡΟ από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό!
  Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 18/5/2012 έως και τις 18/6/2012 στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ για να λάβετε μέρος και να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας, πρέπει απαραίτητα να κάνετε like στη σελίδα της SBZ Systems στο Facebook και να αφήσετε το σχόλιό σας σε αυτήν εδώ τη σελίδα με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και email). ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK https://www.facebook.com/freegr.gr και ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΡΟΣ

  Ακολουθούν αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:

  Συμμετοχή στο διαγωνισμό της SBZ systems, με έπαθλο ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ WEBSITE!

  1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην SBZ systems, όπως και οι συγγενείς τους έως και τον 2ο βαθμό εξ αγχιστείας.

  2. Υποψήφιοι για το διαγωνισμό είναι όσοι λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και προϋποθέσεις του διαγωνισμού:

  α) Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συμμετέχων να δηλώσει έγκυρη διεύθυνση email.

  β) Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία πραγματοποιείται με τοποθέτηση ετικέτας "like" στη σελίδα του www.sbzsystems.com στο Facebook ΚΑΙ αποστολή σχολίου κάτω από τη σελίδα του διαγωνισμού στο www.sbzsystems.com. Ο κάθε χρήστης θα πρέπει να προβεί και στις δύο ενέργειες, ώστε η συμμετοχή του να θεωρηθεί έγκυρη.

  γ) Το έπαθλο του διαγωνισμού αποτελείται από "Ένα ολοκληρωμένο δυναμικό website 10 σελίδων", το οποία ο νικητής θα αποκτήσει μετά το πέρας του διαγωνισμού και σε συνεννόηση με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης και ανάπτυξης διαδικτύου, της SBZ Systems.

  δ) Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 18/5/2012 μέχρι και τις 18/6/2012 στις 12 τα μεσάνυχτα. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20/6/2012 και μέσα στην ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή στο www.sbzsystems.com, αλλά και στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

  3. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μία και μοναδική φορά.

  4. Ο νικητής αναδεικνύεται με ηλεκτρονική κλήρωση που γίνεται υπό την επίβλεψη της SBZ systems, και ειδοποιείταιι μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει υποβάλλει, για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.

  5. Οι νικητές ανακοινώνονται σε σχετικό post στο www.sbzsystems.com και μέσω όλων των λογαριασμών του στα social networks.

  6. Αν για οποιονδήποτε λόγο, που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της SBZ systems, δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το συμμετέχοντα έως και 10 ημέρες από την διεξαγωγή της κλήρωσης, η SBZ systems διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση, για να ανακηρύξει άλλο συμμετέχοντα που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Σημειώνεται ότι πέραν από τον νικητή, ταυτόχρονα θα αναδειχθούν και 10 αναπληρωματικοί νικητές, σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η επανάληψη της διαδικασίας.

  7. Αν για οποιονδήποτε λόγο ο εκάστοτε νικητής αποποιηθεί το δώρο ή δεν το παραλάβει σε διάστημα μέχρι και 10 ημέρες από την κλήρωση, η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί απεριόριστα το δικαίωμα να διαθέσει ή να μην διαθέσει αυτό κατά την κρίση της.

  8. Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Η τελική παράδοση των δώρων στους νικητές γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τους νικητές.

  9. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους της παρούσας θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του www.sbzsystems.com.

  10. Η SBZ systems δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια υποβολής συμμετοχών στον εκάστοτε διαγωνισμό, όπως και κατά τη διάρκεια της αποστολής των ηλεκτρονικών ενημερώσεων για τα αποτελέσματα του εκάστοτε διαγωνισμού.

  11. Η SBZ systems επιπλέον δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιονδήποτε λόγο δεν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας του ή δεν κάνει σωστή χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  12. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι τα στοιχεία τους θα παραμείνουν στο www.sbzsystems.com και η διοργανώτρια εταιρεία ρητώς διαβεβαιώνει ότι δεν θα τα κοινοποιήσει σε τρίτους. Οι νικητές εξουσιοδοτούν την SBZ systems να εντάξει τα ονόματά τους στην λίστα των νικητών που θα ανακοινωθεί και αναρτηθεί όπως ορίζει το άρθρο 5 των παρόντων όρων.

  13. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η/οι ηλεκτρονική/ες διεύθυνση/εις με τις οποίες συμμετάσχουν στον εκάστοτε διαγωνισμό της SBZ systems, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων.

  14. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι σε περίπτωση που έχουν διαγράψει την/τις ηλεκτρονική/ές διεύθυνση/εις από την λίστα αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων, η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό έπεται και την εκ νέου εισαγωγή της/των ηλεκτρονικής/ών διεύθυνσης/εων στην λίστα αυτή.

  15. Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

  Καλή επιτυχία! www.freegr.gr

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 22, 2020 6:23 am